pondělí 18. července 2011

7.den - 15.7.

Ke včerejšku ještě dodám, že před spaním šli skoro všichni (nebylo to povinné) na planetu Nightmerii, kde jsme se měli spřátelit se zdejšími obyvateli.
Dnes dopoledne jsme měli prezentaci programů, na kterých jsme celý týden pracovali. Poté jsme si ještě týmy vyrobily vlajky, které jsme potřebovali k odpolední hře. K obědu jsme měli těstoviny s masem a omáčkou.
Po poledním klidu jsme byli konečně na planetě Pax. Tam jsme zdejším obyvatelům dokázali, že jsme chytří: hráli jsme hru s vlajkami (dosáhli jsme 180 bodů (9x10+50+40)) a byli jsme nejlepší.  Když jsme se vraceli na Zem, našli jsme u Hvězdné brány Artefakt, mocnou zbraň proti Apofisovi. Po návratu jsme šli do lesa na dříví na večerní táborák a hlavně udělat si každý tým figurku Apofisa. Proč? Kvůli Artefaktu, protože aby zafungoval, musí každý tým po setmění do něj (je to krabice) dát figurku Apofise a vykřiknout svůj pokřik.
Po večeři byl táborák. Při tom jsme měli předvádět různé věci aby jsme si mohli vzít nějakou rekvizitu tábora. Mezi tím jsme si dali buřta. Potom jsme ještě zničili Apofise, což následoval docela velký ohňostroj. Poté už bylo asi půl jedenácté a tak jsme šli spát.


Napsal: Tom V.

Žádné komentáře:

Okomentovat