sobota 9. července 2011

1.den - 9.7.

Dnes v 10 hodin jsme se setkali u Smíchovského nádraží. Odtamtud jsme jeli linkovým autobusem číslo 390 na konečnou stanici - Rabyně, hotel Nová Rabyně. Zde jsme vystoupili a autem se dopravili do RŠS Loutí.
Po příjezdu jsme se rozdělili na pokoje a šli na oběd. K obědu jsme měli kuřecí vývar a guláš s těstovinou. Po výtečném obědě jsme měli polední klid, při kterém jsme si (někteří) vybalili a seznámili se lépe se svými spolubydlícími.
Když jsme si dostatečně odpočinuli (měli jsme na to čas do půl třetí), vypravili jsme se na první misi, na planetu Čulak. Jako dopravní prostředek jsme použili nově objevenou starobylou Hvězdnou bránu.
Zde, na planetě Čulak, jsme provedli první průzkum okolí Hvězdné brány, která byla na této planetě. Na první pohled  se planeta zdála téměř identická se Zemí. Při průzkumu jsme byli zajati zdejšími vojáky, jak jsme se později dozvěděli, Jafy, sluhy jejich nepravého boha Apofise. Bylo nám řečeno, že jsme se stali jeho otroky, avšak podařilo se nám jednoho z nich přesvědčit, že jsme mírumilovní návštěvníci z planety Země, na které jsou všichni svobodní. Tímto jsme si získali důvěru a náklonnost tohoto Jafy, jehož. jméno je Teal'c. Díky tomu jsme se dostali zpátky na Zemi a převedli Teal'ca na svou stranu. Určitě se nám bude hodit.
Po svačině byly seznamovací hry. Po těchto hrách jsme se rozdělili do čtyř týmů, ve kterých budeme soutěžit po celé trvání tábora. Mezi nimi i náš tým - PANDA s.r.o. Bylo celkem obtížné vymyslet logo týmu, ale máme ho. Následovala večeře. Rizoto nám všem moc chutnalo.
Po večeři byl večerní briefing. Na tom jsme se dozvěděli pravidla a základy dění celého tábora. Potom byl večerní program, jehož úkolem byla výroba šablony loga na naše trička a psaní blogu.
Myslíme si, že první den tábora se vydařil.
Zajímavost dne: Během dne jsme zjistili, že je tu pštros a když jsme se na něj byli před večeří podívat, ukázalo se, že je tu také lama.


Napsali: Tom V., Tomáš P., Milča a Kačka

Žádné komentáře:

Okomentovat