neděle 10. července 2011

2.den - 10.7.

Dnes jsme se probudili asi v půl osmé a šli na snídani, chléb se sýrovou pomazánkou. Po snídani jsme se rozdělili na dvě skupiny, z nichž jedna šla na počítače a druhá dělala táborová trička a identifikační známky, po svačině, banánu, se skupiny vyměnily. Na počítačích  dělala první skupina Movie Maker a Kodu, zatímco druhá Story Factory a opět Kodu (vysvětlení co jsou dané programy najdete v dalším příspěvku). Hned poté byl oběd a k němu jarní polévka a pečené kuře.
Po obědě následoval samozřejmě polední klid. Jakmile jsme si odpočinuli vyrazili jsme ven. Tam jsme si udělali maskování, kvůli našemu návratu na Čulak. Z Čulaku jsme se vrátili živí a zdraví a se zprávou, která svolávala všechny Jafy toužící po svobodě na planetu Pax a k revoluci. Také tam stálo, co jsme již věděli, že Goualdi jsou falešní bohové. Ovšem zpráva byla psána v Goualdštině a  Danielu Jacksonovi (Silvě) se podařilo rozbít tabulku k překladu a tak následovala hra, jejíž cílem bylo rozluštit zprávu.
Potom následovala svačina, houska s marmeládou, a hned nato různé hry venku (např. přehazka, fotbal, a různé hry s frisbe nebo míčem). Večeře byla moc dobrá, protože k ní byly Boloňské špagety. Po večeři byl Briefing, na kterém jsme se dozvěděli další podrobnosti o pravidlech a také bylo první bodování. Když už nebylo potřeba co na Briefingu vyřešit napsali jsme příspěvek na naše blogy, začali vytvářet plakát a potom hráli hry.
Večerka byla normálně v 10:00 a následovala noc.


Napsal: Tomáš Petržela

Žádné komentáře:

Okomentovat